СОН ПРО СОМА

Хатидже Къырымлы
Сонечко сідає,
Сім'ї спочивають,
Світланці сниться сон:
Сидить сріблястий сом.
Сидить сом сам не свій,
Сом сірий і сивий.
Став сом старий-старий,
самотній і сумний.
Світланці сниться сон:
Сидить сріблястий сом.