Истиий миигин

Мэхээлэ Охулуокап
Куннэтэ эйиигин мин керебун
Туулбэр киирэннин миигин уордэ5ин
Кунду мичээргин миэхэ аныыгын
Сылаас уоскуттан мин ууруубун

До5ор истиий мин куоласпын
Эйиэхэ эрэ анааммын ыллыыбын
Сэгээр истиий мин сурэхпин
Куускэ-куускэ тэбэн ыларын

Таптыыр сурэх олох сылайбат
Син биир эйиигин мин таптатыам
Олох уустук суолун устун
Бииргэ барыах бииргэ туоруох