Кыьыылар

Мэхээлэ Охулуокап
Ийэм этэр миэхэ куруутун
Дьолгун булуо5ун кэтэ;иий
Кэтэххин тарбанан бутууй
Булуо;ун аналгын уоскуйууй
Сиэннэрбин кутуем ыксаама
Кырдьар сааспар ессе да ыраах
Мин билэбин...

Итинник буолбатах сымыйа
Куутэр ийэм миигиттэн
учугэй доьунастаах улэни
Кэрэ бэйэлээх кийиити
Бытыгыраспыт кэнчээри кэскили
Мин билэбин...

Кырабыттан со5отох буолары
А5а суо5а куьа5анын
Ийэ со5отох эрэлэ буоларбын
Дьиэ а5а баьылыга буоларбын
Мин билэбин.