Музики голос

Алла Любарец
    Грайте музики ,
             гучнiше грайте !
   Вiчне натхнення ,
             в любовi майте,
   Та надихайте
            веселим спiвом ,
   Радiсть на крилах -
                велика сила,
   Що пiднiмає
              до неба очi ,
   Той , хто радiє -
              кохати хоче.
   Здiйсняться мрii ,
              свiтле кохання ,
   Прийде у серце ,
              та сподiвання ,
   Марне не буде !!!
      Бо музики голос
             лунає  повсюди.