Там де Ки в, над Дн пром

Григорий Талат


То моя є Батьківщина,
Там, де Київ, над Дніпром.
Тут живе моя родина
І всі друзі в загалом.

В Україну я що сили,
Іще, з малку закохавсь.
Де життя би не носило,
Все одно я повертавсь.

Тут пройшли найкращі роки.
Майже все моє життя.
Несе води Дніпр широкий –
Їм не має вороття.

Час минає, невблаганно.
Несе купу розмаїть,
Але Київ, непрестанно,
Стоїть там, де і стоїть.