***

Карина Султанова
Ти знову серце закриваеш
 Невже не знаеш, що вбиваеш,
 Мою останнюю надию,
 Мою таку прекрасну мрию?

 Менi так боляче без тебе,
 Не треба сонця, свiтла, неба,
 Не закривай свого серденька,
 Не нищ    пicень моiх, рiдненький.

24.06.2013