Так хочеться жити в коханнi з тобою

Прокопенко Юрий
Так хочеться жити в коханні з тобою
І вкотре здійматися понад прибоєм.
Пливти у думках, крізь вогні галактичні,
Вдихати на повну безмежжя величне.

А в ньому відчути твій погляд пророчий,
Що входить у сни, майже кожної ночі.
Там птахом казковим я мовби зринаю
В далеку країну, де мрії кружляють.

І затишно знову в душі невагомій,
Коли ти цілуєш, твій подих знайомий.
Коли в танці тіл, оповитих екстазом,
Ми будемо йти до завітного разом.

І будемо щастя натхненно творити
У світлі кохання, де радість увита
В якийсь неземний, чарівний візерунок,
Далеких небес неоглядний дарунок.

21:08, 24.06.2013 рік.

Зображення: http://espavo.ning.com