В очах незнайомця

Дарья Рудык
Десь у його волоссі сховалося сонце.
Гордий орлиний ніс. "Бакени" довгі.
Він так доречно вдягнув оті сірі "кроси",
Йому так личить блакитний відтінок футболки.

А якщо чесно - у нього були кришталеві очі.
І такий собі розслаблено-сором'язливий вигляд.
Гарно так... Їдемо, поїзд про щось вуркоче,
Залізним ротом прожерливо жуючи милі,

А він сидить. Є щось тепле у його позі.
Я нишком шукаю ті сховані крихти сонця...
Так, теплим вечором в п'ятигодинній дорозі
Весь світ відшукався у сірих очах незнайомця.