Мы тя й засадм. Раз дал Разаль МАЙсль

Васыль Брыль-Кобзар
За гробовой доской
Молчания голос.
Ты кто такой!?
Я, Ж, Волох.

И ужэ а ны Кто
А ны с Хрыстос ОМ.
Бо ОМ эт вшэ той, що взорВалы й метро в жыд!

Эй! Бай! Двай байЯн, б!..
БаИть ШысьТёрка:
Ты, батя, нывлад пчол гном розводышь!

Бэбах щэ ны пой-вый-маф ш
Шэй-лей-став форост.
От гореть все леСА Й!
Харашо нам.

Шо хош таби на.
Но, блин, заройСИК. От батька ныМА Й. Впхай ЁГА Й книжонк ф срач.

Ну, шо Ж. ДоСтань, Сын МАЙн ту ль ЯВЬ. –
Зарэ чы после В?
Лев жэ но главн.
Ув Рачочкав.

ЛасКА ЛЬ Света нежНей ий Роз жыдк.
ЛасСКА ета но зубы ж скаль.
ЕсЛив Лев схавав СИК ф коморы,
Ты ж, Стрелец, доСтань Жаб К.

Лета прохХохДюкТь – а я зь  ны й жойнат, Х?
Бо з в Хрыстос нет ны й Мать Б.
От и Львица й взяла й
Ажь Дьви Жызьни щ Кора Н. –

Ну, доч Моя щэ жыва.
А Вась К сатана з. –

АНА, САТ, дэ ж Чыста й.
СатХыра Ж на падл. –

Так знаем теченье шкла.
В задницы каль. –

СанаТорый та гохШпиньТаль вылейЧиць коньчыц.

Кто ж это во...
Вовк? Чы й с Коз Лик? -
ЕРоМонах РэРовСКый.

- Так обТрыПалы пальтовскы Ёга чы з Мох Ра.
Дэ ж билый оболок
В ауры Коци Ка С. -

КасМаты й зь, як поп стахв.
Стаху й начорта
Татачка родны.