Порада

Любовь Берегиня
Квітують мальви,  наче королеви –
Рожеві, білі, жовті, бурякові…
Чому стоять зажурені дерева? –
Що вітер стих, заснувши на півслові?..

Він щойно їм освідчився в коханні
І пестив їхні кучері грайливо,
Затим обцілувавши на прощання,
Замовк і хутко зник кудись зрадливо…

Акації, берізки, горобини,
За ним не треба надто сумувати –
Така його природа… Він прилине
Й вас буде знову ніжно обіймати…

Іще одна порада вам, дерева: -
Якщо вже ви кохаєтесь з вітрами,
То вам потрібна витримка сталева… -
Я надивилась на жіночі драми…

25.06.13