Adio рум

Кристина Гульпе
V;nturi de nop;i t;rzii
Port numai amintiri
;i se aprind ;n stele
Mii de zile pustii.
Cu o suflare-n zori
Nu m; vei trezi u;or
S;-;i spun, c;-n via;a aceasta
Nu-mi pare r;u s; mor.

Triste priviri la r;s;rit
S; nu uit;m c; am iubit

;i adio scriu pe nori
Tu e;ti liber; s; zbori
Spre altul soare
Spre altul dor.

Dulce ;i bl;nd a fost
Chipul t;u duios.
Dar a ;ntoarce totul
Nu mai are rost
V;nturi de nop;i t;rzii
Port numai amintiri,
;i se aprind ;n stele
Dou; inimi pustii.