Невипадковiсть

Олеся Райська
 
Невіпадковість -
надій спадковість,
сюжетом – в повість,
або в вірші…
Невипадковість!
закону провість,
але – на щастя
моїй душі…
Невипадковість –
очима вловиш
та  не відпустиш
кохання – щем…
Невипадковість –
та – нащадковість...
осяяв Всесвіт
        своїм вогнем!