Солнце Sun Soleil

Княжна Татьяна Романова
Владыка Нового Эона!
Свети, сияй и проявляйся!
Духовным Солнцем величайся!
Владыка яркий небосклона!

Владыка жизни и свободы
Поют тебе поэты оды!
Владыка света и любви
Людей стремленья измени!

Мы пребывая на Земле
Танцуем под лучами света
Расширяя духовную идею
Священных Розы и Креста...

Земные пионеры Нового Эона
Исправят вето устаревшего закона!

Княжна Татьяна Романова

The Sun

Lord of the New Aeon
Light, manifest and shine!
Be our blessed spiritual Sun!
Sovereign of welkin!

The Lord of life and freedom
Poets singing odes to you
Sovereign of light and love
Change the aspiration of people!

We are living on the Earth
Dancing under your rays of love
Expanding the spiritual idea of
The Sacred Rose and Cross..

Earthly Pioneers of the New Aeon
Will repair the veto of outdated law!

Princess Tatiana Romanova

Le Soleil

Seigneur de l'Eon Nouvel
Reluire, brille et se manifeste!
Soit beni notre Soleil spirituel
Souverain de la lumiere celeste!

Le Seigneur de la vie et de la liberte
Les poetes pour vous chantent leurs odes
Souverain d'amour et de lumi;re
Changer les aspirations de l'humanite!

Nous vivons sur la Terre,
Dansons sous les rayons de l'amour Planetaire
Nous elargirons spirituellement
L'idee de la Rose Sacree et de la Croix


Pionniers terrestres de l'Eon Nouvel sont prets
A reparer le veto de la loi obsolete!

Princesse Tatiana Romanova