П ятий елемент

Федик Юрий Михайлович
Жадана мрія, п’ятий елемент,
З тобою я – Вогонь, Вода і Вітер,
Земля,що в пісні щирим словом квітне,
Живу  в бажаннях, розбиваюсь вщент,
Для долі у п’янкий експеримент,
Відав себе й душі думки тендітні.

Твій поцілунок наче божий перст,
Зітре минуле,шлях новий покаже,
У райський сад,щоб відшукати наше,
Кохання ,подолавши сотні верств,
Я посміхаюсь і несу свій хрест,
Чекання найсолодших ніжних вражень.

Загадка долі,вічно чарівна,
Лише з тобою я живу і мрію,
Одній святій – палкі слова і дії,
А зрощена у помислах весна,
Опише на нев’янучих листах,
Все те про що сказати не посмію.