Я заплющу очi i не бачу

Катерина Жебровська
Я заплющу очі і … не бачу:
Вулиці, людей та їх вбрання.
Літня спека протягом лоскоче,
Все гуде навколо, та дарма…

Я заплющу очі і … не бачу:
Бризки барв вітрин або машин.
Форми, кольори – не мають значень,
Все стає у глибині простим.

Я заплющу очі і … не бачу:
Небо, Сонце, маму і себе.
Не жаліюсь, не прошу, не плачу…
Мить, і втома зовсім пропаде.

25.06.2013