Що ти тягнеш до рота?!

Катерина Жебровська
Що ти тягнеш до рота?!
Як таке могло статись?
Не спитався у старших:
Ані в мами, ні в тата!

Нащо взяв це у руки?!
Що з цим будеш робити?
Поклади, де лежало!
Йди, он граються діти.

Що це в голову взяв ти?!
Треба ж так знахабніти!
Чи очей ти не маєш?
Чи нема кому бити?

Що у серце складаєш?
Біль, печалі, страждання…
Не питаєш поради
І Шляху не шукаєш…

Нащо в Душу пускаєш?
Дозволяєш ганьбити…
Може, все з не-Любові?
Бач, не вчили Любити…

26.06.2013