Прощавай...

Инна Кучерова
1. Знов зове мене дорога вдалечiнь,
Вiддаю свое минуле за безцiнь...
Стiльки сплинуло i часу, i води,
Я сьогоднi вiдiжджаю назавжди...

Приспiв:
Прощавай!
Нашi спiльнi свiтлi днi не забувай!
А коли прийдуть iз заходу дощi,
Грiйся спогадами i теплом душi.

2. Десь, в далекiм i незвiданнiм краю,
Я себе у руки долi вiддаю...
Може статися, що сум моiх дорiг,
Приведе мене назнов на твiй порiг...

Приспiв:
Прощавай!
Нашi спiльнi свiтлi днi не забувай!
А коли прийдуть iз заходу дощi,
Грiйся спогадами i теплом душi.

3. Я шукав щасливий i примарний свiт,
Стiльки втрачено даремно лiпших лiт...
Та сьогоднi я нарештi зрозумiв,
Що життя свое з тобою залишив...

Приспiв:
Привiтай!
Ти пробач i про минуле не питай...
I нехай тече дощем сльоза рясна,
Тiльки ти була i е моя Весна!