Життя

Викктория Бондаренко
Так  хочеться почати все спочатку,
Усе погане викреслити із життя,
Забути все жахливе, що зробив ти
І що тобі зробили недруги твої.

Так хочеться прожити ще, хоч раз, всі ті моменти,
Коли щасливий був за всіх і понад все,
Коли напевне знаєш, що життя прекрасне,
І знов співає серце, і душа цвіте.

Так хочеться взаємного кохання,
Чудових пурпурових мрій,
Високої  та світлої мети
Нащадків, які б  все це зберегли.

Отже, життя така цікава гра
без правил, без початку, без кінця,
Як переможців, так і переможених нема,
У кожного своя дорога, своя доля і своє життя.