Т льки ти

Гоюк Василий
Я дякую Богу за те, що ти э
Просто така, якою тебе знаю
Іншою тобою не злякати мене
Людей ідеальних в світі не маэ

Дякую за те, що ти така одна
І за всі твоі щирі, теплі слова
Що радість мені свою дарувала
І посмішку ніжну життю віддала

Дякую, що мене жити навчила
І шукати всюди радість завжди
Кожною  миттю життя дорожити
І цінувати  те, що ти на світі  э

Дякую, що моэ життя освітила
Чистою радістю наповнила його
І за все, що ти так  мило і щиро
Завдячуватиму  Богові завжди

Пробач, що дратую буваэ тебе
Пробач за необдумані слова
Пробач що інколи буваэ таке
ти знаеэш, що це роблю не зі зла
 
Пробач за те, що багато захотів
Пробач, що я тобою  захворів
Дуже радий, що тебе я полюбив
Вибач моэ сонечко, але не розлюбив !!!!!