На сiмнадцятiм поверсi, У задушливiм офiсi

Июльский Покой
На сімнадцятім поверсі,
У задушливім офісі
Із блакитними стінами –
Євроремонт.
Поміж факсів і принтерів
І дзвінків експедиторів
Сидить офіс-менеджер
І заплаче от-от.
Стоїть спека нестерпна
В туфлях ніженьки терпнуть
Ще й до тіла прилип
Офіційний дрес-код.
А їй мріється море
Де повітря чудове
Та відпустка у бідної
Тільки в вересні. От.