Мужнасць

Игорь Рой
Калі ты не пасьпеў - C, G
Да маланкi ў вырай, - Dm, F1, F3
Не пабачыўшы сьвет: - C, G
Сонца звечнага шлях. - Dm, F1, F3

Падымi ўверх далонi - Am, Em
ў салют небасхiлу. - F1, C
I, пачуй голас мой, - Am, Em,
Быццам рэха ў гарах! - F1, F3

ПРЫПЕў:
-Вядома! Нас не падалацi: нiколi!
-Мы будзем граць мацней за змрок.
-Калi злачынцау прыйдуць сiлы,
-Сустрэне iх стальны клiнок.

-Вядома! З намi крыж Хрыстовы,
-Лiцвiна нельга пакарыць!
-Пакуль жывыя мы - даволi!
-Мы будьзем граць i будзем бiць!

Ссылка для донейшн автору:
https://money.yandex.ru/to/410015230776817