Лiки дiду. Гумор

Владимир Солошенко
Коле в боці, біль в спинІ — не заснути діду.
Є аптека нова тут, хто до неї піде?
Він заходить до сусідки, красуні Марини:
— Може вдома в тебе є, то дай аспірину!
— Вилікую вмить тебе і без аспірину.
  Що, скажи, болить: в грудях, чи турбує спина?
  Перш, ми сядем вдвох за стіл, щоб випити чарку.
  Далі смачно ти поїж — оціниш кухарку.
  Потім, ляжем на диван, щоб зробить зарядку,
  Бо живіт до живота лікує болячку...
Діду діло це знайоме. Зробив, як сказала,
І помітив, що болячки, в нього вмить не стало.
А тепер, як що болить, а навіть й без того,
До чарівної Марини вже пряма дорога!