Шчэ мацней

Игорь Рой
Не гавары, што ня можаш:
Ты проста ня верыш у сябе...
Не гавары, што ня хочаш:
Ты, проста баiшся буры.

Сення i зараз
Ты вызначаеш свой лес.
Павер ў сябе суччын сын
I ня будзь дурнем!

ПРЫПЕў:

-Ты павiнен быць лепей за ўсiх.
-Ты павiнен бiць праз болю.
-Ты павiнен весьцi за сабой другiх,
-Ты, i нiхто другi, вызначан на гэтую ролю.

-Раз.
-Давай, яшчэ мацней!
-Два.
-Крыху i ты ўверсе.
-Тры.
-Хвiлiна рашыць усе.
-Чатыры.
-Сення цяжка, а, пасля,
Ты гэта закрэслiш.

Ссылка для донейшн автору:
https://money.yandex.ru/to/410015230776817