***

Эхо Тишины
гнилоподібна структура
дипрессії
накопичується у середині.
хочеться взяти лезо
і вирізати,
випорожнити назовні
усю ту біль і ніч.
перенапруження,
у проводах вен
впливає на втомлений мозок
в нім виникають дивні іскро-образи
докази
того, що ти щось знаєш
але не можеш вимовити
донести до своїх вух
очей
до свого німого блокноту..
мовчи.
навчись говорити без слів
і без букв.

звучить мелодія
десь у сусідній галактиці
чуєш?
там сурові
довгов"язі істоти
дзвенять своїми голками
вшивають твоє існування
до мізерного
"даремне".
таке неважливе життя
має бути перерваним
або зміненим.

на сході
вже прокидається сонце.
19:43 22.05.2013