Дорога здобуття

Людмила Дзвонок
Почуття - це людям дар від Бога,
Що різноманітнить нам життя.
Тільки в Дусі вірна є дорога -
Лиш вона приносить здобуття!

З болем сил не вистачить до цілі.
З лінощами чи й дійдЕш куди?
З тугою одразу всі безкрилі…
А жорстокість – шлях лиш до біди!

Жити не годиться почуттями,
Бо не всі приводять до краси!
З Духом набираємося тями –
Негаразди легше нам знести

І розквітнути не у полоні
Заздрощів, ненависті й всього -
Де до себе звернуті долоні,
Не байдужі - тільки до свого...
                29.06.2013