Iнь i Ян

Прокопенко Юрий
Все повинно бути бездоганним,
Наче в казці, зоряним й легким.
Мов цілунком Сонця у час ранній,
Що стрічає виднокрай верткий.

Щоб раділи й озивались квіти,
І струмок повідав про любов.
Хай несуть пташки свої привіти
До світів, що народились знов.

Все повинно бути вкрай космічним,
Сяйвом мрій і золотом бажань.
Рідним дотиком у щасті вічнім,
Наче нерозривні Інь і Ян.

Щоб душа проникла в невагомість,
І знайшла свідомості причал.
Я віддам за ці скарби натомість
Свій безмежний в щирості запал.

13:44, 29.06.2013 рік.

Зображення: http://wallpaper.zoda.ru/other/wpswyr.html