тво незабуте мя

Сашенька Никольская
Той вечір з тобою,мабУть,неможливо забути,
І губи твої пам"ятати я буду повік,
Минуть щє роки,я захочу твій голос почути,
Та вже не зійдуться шляхи наших різних доріг.

Я буду далеко,мене ти наврядчи згадаєш,
Та пам"ять про тебе навіки у серці триматиму я,
Лиш сина свого,я колись,як тебе покохаю,
І він буде мати твоє незабуте ім"я.