Carpe Diem

Настя Кузь
Привіт отім думкам,
Що без перебору
Майорять у голові щомить!
Вони мій друг
І найпалкіший ворог,
Спроможний світ довкола повернуть.
Думки разбещені,
Цікаві та злиденні.
Типові, для людини
В, майже, двадцять літ.
Коли тебе захоплює
Те відчуття шалене
І залишається одне- ловить цю мить!