Жизнь цвета пафос

Анастасия Романюк
Колір - це часточка людини, яка є дзеркалом її почуттів.Він наскрізь пронизує душу і неозброєним оком можна побачити радість, сум, любов...
 ЧОРНИЙ.
Мабуть, більшість людей, бачать у ньому самотність, горе, невпевненість...Це очевидно, адже це колір втрати.
Звичайно ж це не ознака свята - наречена одягає білу фату в найважливіший для неї день.
 ЧОРНИЙ - не ознака того, що життя зовсім не вдалось, а лише символ мрії, яка ніколи не здійсниться.

ЧОРНИЙ - тінь нездійсненної мрії
ВЕЛИКА КРАЇНА - одна лиш надія.