Тулиться серце до серця

Миклош Форма
Нічого не хочу просити.
Нічого не обіцяй.
Злитись в єдине і очі закрити -
ось він, омріяний рай...

І ти не проси, не треба.
Слово все зіпсує.
Слухай, як місяць, закоханий в небо,
щастя мовчить своє.

Святість ця мить, чи грішність, -
мовчки спитаюсь богів.
Тулиться серце до серця... Ніжність
не потребує слів...