29. 06. 13

Майстер Антидепресант
Неокласики з півасіком ,обхвастані,
В маніакальній фазі , у клініці під Фастовом , 
Ліки під пластиком , не бачуть дна айсберга ,
Кожен вважається майстром ,напівживі перегодовані ластівки .

Твоя , не моя справа , знаю я , ти не знаєш , 
В годинику тьмяна оправа , був би сенс поправив ,
Годують на халяву -плани не міняю .
Переселили в Халявин , все нормально - гнию,линяю.

Летіли у небо , тягар затягнув на дно , 
Бліде п'янке вино , - ти хто ? - Гімно гімном ! 
Махнем в кіно , посміємся з музики з трьох нот , 
В каюті справа кожен професійний пілот .