Тв й образ...

Тарас Тертычный
Твій образ бачив лише раз,
Але тепер він повсякчас.
Немов вогонь сліпучим світлом,
В душі моїй горить теплом.

Куди б не вів мене мій шлях,
За мною завжди ходить слідом.
Безмений світ в твоїх очах,
Неначе пісня білим світом.

І навіть сплю - я бачу Вас,
Але щось вдіяти не можу.
Лише у снах - є зустрічіу нас,
На березі, серед вітрів й морозу.

В твоїх очах палає жах,
Він спопеляє в пух і прах.
Але для мене мука знов -
В твоїх очах не бачити любов!