У головi

Настя Кузь
От кажуть всі:
"Не твори собі кумира"
Ти ж середньої краси
І щось зарозозуміла.
Втрачаєш час і дурно
Зникаєш в інтернеті.
Твоє життя не серіал
І не оспіване в сонеті.

Але незна ніхто, як палко
Я витинаю кожен день,
Немов ніжнесеньку фіалку
У голові свій світ ідей.