так краще

Хриха Ру
Напевно, бачите мене холодною,
черствою, може, й без душі.
Стараюся бути гордою,
хоча,насправді дуже тяжко мені.

Часто буваю байдужою,
до тебе і свого життя,
іноді буваю надто злою,
на себе за свої справжні почуття.

Думаєте - сильна я, незламна,
та ти, як ніхто, знаєш все.
«Дівчинка з характером та залізною душою, дивна»
Ти ж знаєш - ще дитина у душі.

Ти думаєш, що ти ніщо для мене,
Що байдужа до тебе,як і до всіх.
Та помиляєшся, зневірене,
Я не показую цього тобі і собі,ібо сміх.

Ти просто засмієшся.
Ти не повіриш у мої слова.
Ти підеш і вже не повернешся.
Та краще піду я.

Я знаю, що не раз ще пожалію,
Що повернутись схочу,  назавжди.
Є я щирою з тобою,
Вибач, але я слабка.