ТИ

Джазовая Струна
Людина скарб.Моя ти цінність
Життя подарувало рай
Людина знак,який дає надію
Який життя дарує  нам
Цвіти,цвіти,цвіти-ніколи не вмирай.А щастя не шукай
Воно дароване тобою
Воно в  тобі..
У посмішці,в устах,воно у твоїх вчинках,діях.
В тобі коханий щастя, знай!!