Эпиграф

Николаевич Владимир
Свої думки я відпустив на волю,
Слова ідуть із глибини душі
І корчиться рядок, ніби від болю,
У тяжких муках родяться вірші.
В них крик душі і серця сповідь щира,
Десь заховались , там , поміж рядків.
Із себе не творю для вас кумира
І не чекаю лаврових вінків.