На краще

Ливневый Лис
Ти думаєш,що коли прокинешся
все життя здаватиметься тобі кошмарним сном.
Всі проблеми накриє немов валуном,
і захочеться плакати від того,на скільки зараз краще.
Але тобі вкотре кажуть:"Прокидайся!"
Трусять в різні сторони і шепочуть в вуха правду
твої думки по-трохи приходять до ладу.
Ти починаєш розуміти-не все в цьому світі ідеально.
І бігти від натовпу-це нормально.
Ламати систему і рвати на собі одяг.
Померти за правду.(?)

І ти думаєш,що коли заснеш-то все це припинеться.
І світ навколо неодміннно зміниться
На краще.


Тобі вкотре кажуть:"Прокидайся!"
А ти в відповідь сонно хрипичиш:
"Нізащо."