Наталия Природная. Я вброд перебреду потоки неудач

Александр Шершнев Второй
НАТАЛИЯ ПРИРОДНАЯ. Я ВБРОД ПЕРЕБРЕДУ ПОТОКИ НЕУДАЧ

 Я вброд перебреду потоки неудач,
 Сквозь заросли тревог пройду неспешным шагом,
 Ты, облачко мечты, не плачь по мне, не плачь,
 Споткнулась на бегу, но хватит мне отваги

 Подняться и опять пойти к своей весне,
 Усталость одолев, потери не считая,
 Надежда, что жива, нужна не только мне –
 Она на радость всем фиалкой расцветает.

 Весна моих надежд, проснувшись, запоет,
 Звоночки зазвенят, цветы вспорхнут на волю,
 Река моих забот меня не предает,
 А с нею так легко избавиться от боли.

 А где река забот, там солнце в синеве,
 Там жизни есть ростки и музыка без фальши,
 Пусть жизненный ручей течет в полынь-траве,
 Но горечи хлебнув, нам нужно жить и дальше.


Я вбрiд перебреду рiку моiх невдач... http://www.stihi.ru/2012/10/23/2782
Наталия Природная
 
Я вбрід перебреду ріку моїх невдач,
 Крізь зарості тривог пройду неспішним кроком,
 Хмаринко мрій моїх, за мною ти не плач,
 Спіткнувшись на бігу, я впала ненароком.

 Я знову підведусь, здолавши втому й біль,
 Крізь бурі і шторми-вперед до сонця й світла!
 Зустріну на шляху весну моїх надій,
 Вона на радість всім фіалкою розквітла.

 І задзвенять в садках дзвіночки весняні,
 І захмеліє світ від запаху конвалій,
 Ріка моїх турбот не зраджує мені,
 Притишивши свій біг, тече неспішно далі.

 А де ріка турбот, там паростки живі
 До сонечка й тепла весною тягнуть віти,
 Тече ріка життя в гіркій полин-траві,
 Хльобнувши гіркоти, потрібно далі жити.