Каламбур на беларускай мове - 58

Леонид Ганчаров
Каламбур пра юную паэтэсу Рыту і родную мову


Зноўку бачу натхнёны ТВАР  РЫТЫ
І кажу ёй: "На радасць ТВАРЫ  ТЫ!
Талент ёсць у цябе і ЎМОВЫ,
Прыгажосць і лагоднасць - У  МОВЫ"

******

Каламбур о юной поэтессе Рите и родном языке

Снова вижу одухотворённое лицо Риты
И говорю ей: "На радость твори  ты!
Талант есть у тебя и условия,
Красота и добродушие - у языка".


изображение - из интернета