Каламбур на беларускай мове - 57

Леонид Ганчаров
Каламбур мужа  сваёй  жонцы

На FM  спявала "АBBA"  РАНКАМ,
Я рукой зрабіўшы   ПА, СПЫТАЎ:
"Будзеш так валяцца   АБАРАНКАМ?"
Абаранка з чаем    ПАСПЫТАЎ.

*****
Каламбур мужа  своей жене

На FM пела "АВВА" утром,
Я рукой сделав па, спросил:
"Будешь так валяться калачиком?"
Баранки с чаем отведал.