гудбай

На Высоцкий
у мене зводить крила,
поки ти не зі мною.
мої білосніжні вітрила
сумують за тобою.

я пірнаю в творчості світ,
намагаючись відволіктись.
але жоден новий політ
не може без тебе обійтись.

вертайся до мене назавжди
і ніколи не покидай.
а якщо надумаєш - йди,
тільки без урочистих goodbуе.