Пух самоти

Наталя Мазур
Музика до пісні написана Віктором Охріменком
Прослухати можна тут:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=434802

Білий смуток літа пухом із тополі
Стишено лягає мріями у сни.
Не зійшлися вчасно дві самотні долі,
Заблукавши, мабуть, на стежках земних.

Не судились, видно, їм кохання крила,
Щоб завжди літати разом у світах,
Бо одна з них в землю очі опустила,
Інша доля вільна, як у небі птах.

І блукають світом поодинці долі,
Половинку рідну прагнучи знайти.
І зітхають важко в час, коли тополі
Землю засипають пухом самоти.

15.06-01.07.2013   23:35