Ну що, прокинувся, слiпець?

Ваня Громяк
Ну що , прокинувся , сліпець?
Вже встиг навколо озирнутись ?
Не бійся , це ще не кінець ,
Ще змусить світ усіх прогнутись.

І , ставши у собачу позу .
Люд тихо вронить гіркі слози .
Бо , знаеш , вийти з-під гіпнозу ,
Це як ввібрать в себе всі грози.