4 хем да буем

Александр Ярошевский
Извыехнение кънтаболии –
Хве одыхмии.
Опуэтанта хантаболизма –
Конто э хвизма.
Канто бандата опента индата –
Хунта базиа.
Бериатида. Дебиабора.
Хан да де диа.
Хем да буем.
Буеведиго бериго бао,
Хем да буем –
Веривади о будо билаво.
Бем да дуем –
Хабибидо бибидо дуемо.
Дем за буем –
Бабитуро та дуро та бядо!
Хем.
Да буем…