очiкування

Настя Кузь
очікування.
маленьке, гарне слово,яке вбиває.
часом,ніби душу виймає
та по сОбі нічого не лишає.

невже воно того варте?
з*їдені нерви
кавова гуща
краще заснути
й прокинутись там.

не прохаю краще,
не бажаю більше
ви лише віддайте
заслужений той крам!