Мелодiя кохання...

Мыкола Ковальчук
Мелодія кохання зазвучала
З минулих років, з юності пори,
Ці ніжні звуки падали з гори,
І світла гама відчуттів зачарувала.

Згадай, як ти мене палко кохала...
В ті незабутні теплі вечори,
Любити нас навчали явори,
Що  верховіттям місяць заступали.

...Це юності відлунюється дзвін,
І прибуває в кров адреналін, -
Весняний перегук  життя триває.

Старіти так не хочеться, о, ні!
Тож зупиніться, швидкоплинні дні!
Там, в молодих роках, душа відпочиває...