Пробач

Настя Кузь
Пробач!
Я вже не подзвоню
Не закричу вночі від жаху,
Що тримаю не руку твою,
А стисла в кулаці штани піжамні.

Я більш у ванній плакати не буду
Під дзвін води холодної,
Що опікає плечі.
Ні, я зовсім не чорства,
Але, колись, забуду.
І так все буде краще.

Тобі то байдуже,
А мені-легше.

Ось щодо віршів
Боюсь ще зарікатись.
Дурепа-пуля
(а може доля)
Згадається колись.

Ще напишу сонет,
Або у прозі лист.

Та зараз серце не здригає.
Так має бути-
Пройшло багато діб.
Мої думки до іншого літають,
А ти, лиш залишився там
У нашому "колись".