По берегу мрiй

Красный Саня
Ти йдеш по гарячому пiску
Нiякого морального тиску
Вiтер зi свистом
Знiмає всi маски
Берег змитий хвилями
Розрiзає гранiт з силою
Воду що мчиться за вiтром
Довкола лиш вода пiсок i сонце що слiпить