An ovntiker shosey...

Исроэл Некрасов
***

An ovntiker shosey
Tseshnaydt dem vald in der breyt.
Di blutroyte zun fargeyt,
An avto iz farbay.
Bam ker tut a vunk
Zayn stopsignal.
Ikh farbayt
Di rod in shayn fun dem letstn shtral.
Ikh ayl zikh aheym.
Bam ker heyngt afn beym
A krants. Do iz geven a teyt,
Vu se shnaydt dem vald in der breyt
Der ovntiker shosey.