мовчання вимiр

Олись Лапковский
мовчання вимір після гамору
як гайморит
на бюстові Паллади
гайворон
мовчить і  той
про вічний невермор
зачинені всі вікна
холод кондиціонерів
на свіжому обрубку наростає камбій капа
Лінор померла